Entrée
Scallop Casserole
and Octopus in White Wine
Smoked salmon on blinis,
Normandy cream and chives
Pan-fried Foie Gras Tatin
Rock fish soup
Roasted Camembert Salad
and Truffle Honey
Homemade foie gras with cognac,
fig jam
12 Burgundy Escargots
“Label Rouge”
Caesar Salad, Roasted Chicken Fillet and Avocado
HUITRES CLAIRE DE BRETAGNE
9 unités
Plats
Tartare de boeuf au couteau
préparé à la minute ou poêlé
Souris d ’agneau confite
rôti au thym et à l’ail (Soja)
DUCK CONFIT With green pepper
Ravioles du Dauphiné au comté
« Label Rouge » (Végétarien)
Beef fillet with peppers sauce
Beef fillet with morels
BASS FILLET
With tarragon
Risotto de Saint Jacques
(Mollusque)
Sole meunière (+4€ menu)
Burgers
Burger XL:
300grs de bœuf, double cheddar, tomates, oignons rouge, sauce américaine
Burger végétarien:
mozzarella, avocat, cheddar, tomate, oignons rouge
Desserts
Tiramisu traditionnel au Café
et Amaretto
THE COLONEL
Lemon and vodka sorbet cu
Homemade chocolate mousse
Unlimited rum baba
Vanilla Crème Brûlée
PROFITEROLES
Homemade